BOOST THE WORLD FOUNDATION A beautiful world starts with leadership 

Wij zien een wereld voor ons waarin alle kinderen de kans krijgen om zich te ontwikkelen en om hun dromen waar te maken. Voor sommige kinderen begint dat al bij een kans om überhaupt naar school te gaan, bij andere kinderen met bewustwording, gezondheid en verbinding. Hoe je het ook went of keert - de kinderen zijn onze toekomst. Wij willen ze graag helpen in hun kracht te gaan staan - zodat ze vitaal en ondernemend kunnen zijn, en geluk, voldoening en zingeving ervaren.  

We willen graag ons steentje bijdragen om de wereld een stukje mooier te maken met de projecten van onze BOOST the world foundation. Hoe mooi is het dan om te starten met onze toekomst - deze kinderen. Ons eerste project doet precies dat. Als kinderen droomde we over het opzetten van scholen en weeshuizen in de wereld. En deze dromen zijn nu werkelijkheid. Want in november 2018 vertrokken we naar Zuid-Afrika om de eerste steen te leggen voor onze eigen BOOST school.  

Bouwen aan een mooiere toekomst doen we met zijn allen.  


DONEER

Op de hoogte blijven van onze projecten? Schrijf je in voor onze BOOST THE WORLD updates.

Ik begrijp dat ik hiermee updates zal ontvangen over de projecten van de BOOST THE WORLD foundation. We delen je persoonsgegevens verder niet. Je kunt ten alle tijden opzeggen.